REPARATII TERMOPANE
Numai in BRASOV si imprejurimi
Maxim 24h de la solicitare

Suna Adriplast

Suntem doar la un telefon distanta (luni - sambata 09-17)
0749.423.572   0769.703.719


ETANSARE    In general in functie de tamplaria pvc pe cate a-ti achizitionat-o ,mai devreme sau mai tarziu,garniturile nu vor mai etansa perfect.Nu este nevoie sa va schimbati tamplaria doar pentru acest lucru.Se poate schimba doar garnitura cu cea originala a tamplariei sau cu una de o calitate superioara.

    Ce se intampla daca fereastra termopan nu este etansata corect sau deloc?

   Daca fereastra nu este etanseaza corect atunci nu va veti putea bucura de niciunul din factorii pentru care ati decis in prima faza sa o achizitionati. Ca un rezumat, fereastra dumneavoastra termopan devine inutila daca nu se etanseaza !

     Acum ca am vazut care este rolul si ce neplaceri putem avea daca ferestrele nu mai sunt corect etansate, trebuie sa va informam si care sunt cauzele care duc la acet lucru.

    Unul din cele mai frecvente cazuri are ca pricina imbatranirea garniturilor. Garniturile sunt initial sterse cu o substanta speciala ce le protejeaza de factorii externi. In timp, acea substanta dispare lasand garnitura neprotejata in fata socurilor chimice, a inghetului, radiatiilor solare etc. Acest lucru duce la pierderea elasticitatii garniturilor si la o imbatranire prematura, fapt ce sta la baza schimbului de aer si temperaturi cu mediul exterior.

   O alta cauza, mai grava este griparea elementelor de feronerie. Feroneria asigura mobilitatea ferestrei dar si etansarea acesteia. Prin urmare, atunci cand un element de feronerie este gripat sau si-a modificat pozitia initiala intr-una incorecta, fereastra nu se mai inchide corect.si bineinteles nu mai este etansata.

   Compania noastra ofera servicii complete pentru ferestrele dumneavoastra, ce includ verificare,ajustarea sau repararea defectiunilor ce apar de-a lungul timpului la tamplaria dumneavoastra PVC sau din aluminiu.

Realizarile noastre...

250+

Proiecte Finalizate

4500+

Clienti Multumiti

10+

Ani de Experienta

Ce spun clientii nostri..

EROARE DE SISTEM!

Ce spun clientii nostri

facebook Adriplast Brasov, facebook reparatii termopane Brasov