REPARATII TERMOPANE
Numai in BRASOV si imprejurimi
Maxim 24h de la solicitare

Suna Adriplast

Suntem doar la un telefon distanta (Luni - Vineri 09-17)
0749.423.572   0769.703.719


INTRETINERE SI REVIZII TERMOPANE


     O fereastră trebuie să reziste la diferite solicitări în durată de viaţă cum ar fi vântul, grindina, canicula, îngheţul. Pentru a ne proteja de influenţa acestor factori, fereastra trebuie să fie una de calitate care să izoleze foarte bine.

   Geamurile termopane sunt promovate ca fiind o investiţie de lungă durată, fără bătaie de cap, dar din când în când e necesar să mai facem mici reglaje la feronerie. Cea mai des întâlnită problemă e atunci când geamul nu mai este perfect orizontal şi se sprijină pe toc. Atunci apare şi fenomenul de „şuieratul vântului".

   Sezonul rece aduce multe bătăi de cap celor mai mulţi posesori de geamuri termopan. Îngrijorarea provine din faptul că au constatat că pe tâmplărie şi chiar pe geam se depune condens.

   Unii sunt de parere ca, daca nu intampini probleme vizibile, nu este nevoie sa iei in calcul aceasta optiune decat la doi ani. Dar ce inseamna, pana la urma, problemele vizibile? Cum poti sa stii, de pilda, ca balamalele au inceput sa se corodeze pe interior sau ca nu sunt suficient de bine unse? Cum poti sa stii ca garniturile nu mai au elasticitatea necesara? Sau ca geamul are nevoie de calare?

   Deci, cand se fac reviziile? O data pe an, indiferent daca ai intampinat sau nu dificultati de la ultima revizie. Pana la urma, usile si ferestrele sunt manevrate zilnic, balamalele sunt supuse la greutate, presiune, frecare, coroziune, oscilatii de temperatura si multe altele. La fel ca si o masina, sunt supuse uzurii constante si daca pentru masina ta ai grija sa ii faci o revizie cel putin o data pe an, pentru aceste elemente care iti asigura confortul caminului de ce nu ai avea aceeasi grija?

   Atunci cand se fac reviziile se asigura nu doar buna functionare a tamplariei, ci si o rezistenta mai mare in timp. Poti profita de incalzirea vremii pentru ca, o data cu inceperea curateniei de primavara, sa verifici in amanunt tamplaria si geamurile si sa montezi plasele de tantari sau jaluzelele exterioare. Sau te poti pregati mai temeinic pentru sosirea iernii, asigurandu-te ca tamplaria este izolata bine, ca nu vei avea pierderi de caldura si nici probleme cu condensul.

                      

Realizarile noastre...

250+

Proiecte Finalizate

4500+

Clienti Multumiti

10+

Ani de Experienta

Ce spun clientii nostri..

STANCU MIHAITA Coordonator Administrativ, Dedeman Brasov

O firma cu servicii ireprosabile. Au fost prompti de fiecare data in efectuarea serviciilor, angajatii fiind intotdeauna foarte amabili.

Ce spun clientii nostri

facebook Adriplast Brasov, facebook reparatii termopane Brasov